top of page

Umami Ramen Group

Public·52 members

Нещодавно я пішла в улюблений магазин оновити свій літній гардероб і помітила, що жіночі топи представлені у самих різних кольорах. Було цікаво, які саме відтінки зараз користуються найбільшим попитом серед модниць. Помітила, що покупці охоче обирають як яскраві, так і ніжні тони, але сумніваюся, що всі вони однаково актуальні в цьому сезоні. Хотілося б дізнатися, чи є конкретні кольори, які диктують моду цього сезону, особливо для літнього періоду. Можливо, хтось вже помітив певні тренди у кольорах і може поділитися цінними спостереженнями? Особисто мені важливо розуміти, які варто купувати, щоб згодом не шкодувати про вибір.

10 Views

З огляду на власний досвід і інформацію, що я знайшла на офіційному сайті можна сказати, що саме світлі пастельні та натуральні відтінки є найбільш популярними у цьому сезоні серед жіночих топів. Кольори такі як пудровий, кремовий, молочний, оливковий і нежно-блакитний домінують у трендах, надаючи образам легкості й свіжості. Натомість, яскраві відтінки, як малина, червоний і карамель, стають чудовим акцентом для тих, хто хоче виділятися в літній натовпі. Окрім цього, популярність мають і класичні насичені кольори, зокрема чорний і шоколадний, які чудово доповнюють повсякденний та вечірній образи. При виборі кольору варто також зважати на поєднання з іншими елементами гардеробу.

bottom of page